Testimonial Tessa Albers

Waarom ben je gestart bij CrossBox1107?
Ik heb altijd al gesport, maar door corona en een ongeluk kon dat niet meer. Toen heb ik gesproken met Daisy en die raadde mij aan om een keer mee te komen. Zelf ben ik niet van de sportschool, en ik was op zoek naar iets waar persoonlijke aandacht heel belangrijk is. Hier kan ik kracht en conditie opbouwen en het geeft mij heel veel positieve energie en dat bevordert mijn herstel. En door die energie kan ik eindelijk steeds meer in mijn privéleven doen.

Hoe vaak in de week train je? En wat voor lessen doe je dan?
Ik kom 2x in de week. Dan doe ik meestal 1x de challenge en 1x de WOD. Het is fijn om af te wisselen.

Zou je CrossBox1107 aanbevelen aan vrienden en familie? En waarom?
Jazeker, ik heb het hier echt naar mijn zin en ik sport pas 2 maanden in de Box. De trainers zijn heel erg fijn en de lessen zijn leuk en nooit hetzelfde. Elke keer weer ga ik er met plezier naar toe.

Wat zou je mee willen geven aan nieuwe leden?
Er is veel variatie in het lesaanbod, waardoor je ook heel veel afwisseling in de trainingen hebt. De mensen die er sporten zijn leuk en gezellig. Jan & Richard zijn hele fijne trainers. Het sporten doet echt goed voor het lichaam. Je merkt al snel de verschillen. Probeer echt alle lessen uit, en kijk daardoor naar wat er bij je past.

Als je een workout zou mogen geven aan Jan en Richard wat zou je ze dan laten doen?
Warming up: 3 minuten
Fietsen/ Roeien
Workout: AMRAP 20 minuten
5 burpees
20 squats
5 wallballs
20 lunges
5 ring pull ups
10 v-ups
5 push ups

Share this post