Testimonial Joyce

Waarom ben je gestart bij crossbox1107?
Na mijn eerste kennismaking met crossfit was ik vrijwel meteen enthousiast. Ik had altijd veel last van rugklachten en wilde mijn lichaam graag sterker maken. Dat is gelukt. Voordat ik bij crossbox1107 kwam had ik al verschillende sporten geprobeerd maar vond alles maar even leuk. Inmiddels kom ik hier al bijna 4 jaar. De lessen zijn erg afwisselend waardoor ik het ook leuk blijf vinden. Nooit geweten dat sporten verslavend kan zijn. Daarnaast ben ik met Jan naar mijn voeding gaan kijken. Ik ben me meer bewust van wat ik eet en vooral van wat mijn lichaam nodig heeft. Ik ben hierdoor al veel kilo’s kwijtgeraakt en voel met fitter. 

Hoe vaak in de week train je? En wat voor lessen doe je dan?
Momenteel ben ik 3 tot 4 keer in de week in de boks te vinden. Ik volg bij de groepslessen altijd de wod en daarnaast heb ik 1 keer per week een pt. Ik merkte al snel dat de techniek mij de nodige frustraties gaf, vandaar dat ik pt’s ben gaan volgen. Dit kan ik iedereen aanraden. Momenteel ervaar ik steeds vaker groei en ben ik me bewust van wat ik allemaal al bereikt heb. Daar ben ik dan ook echt trots op! 

Zou je crossbox1107 aanbevelen aan familie en vrienden? En waarom?
Ja absoluut. Ik vind crossbox1107 een prettige plek om naar toe te gaan. Iedereen die hier komt is hier voor zichzelf. Er is geen competitie en dat vind ik prettig.   Wel vind je er gezelligheid, je ziet vaak dezelfde gezichten. Daarnaast vind ik het goed dat Jan en Richard je heel bewust maken van de juiste techniek en je op een prettige manier motiveren om steeds dat stukje verder te gaan. 

Wat zou je mee willen geven aan nieuwe leden?
-Accepteer de spierpijn die je de eerste lessen gaat krijgen, dit word echt minder. 
-Probeer verschillende lessen om te ervaren wat bij jou past. 
-En als je  de mogelijkheid hebt volg een aantal pt’s deze kunnen je helpen om de techniek onder de knie te krijgen  
-weet dat het zeker niet altijd leuk is, maar een voldaan gevoel achteraf is het waard 

Als je een workout zou mogen geven aan Jan en Richard wat zou je ze dan laten doen?
Buy in: 1 km run met weightvest
10 pull ups
20 thrusters (60kg)
30 devil presses (2×22.5kg)
40 wall balls
50 handstand push ups
40 wall balls
30 devil presses (2×22.5kg)
20 thrusters (60kg)
10 pull ups

Toetje: dobbelen voor burpees

Share this post