Testimonial Floor Gerritsen

Waarom ben je gestart bij CrossBox1107?
Omdat ik vond dat ik echt iets sportiefs moest gaan doen. Een vriendin van mij raadde CrossBox1107 aan. Ik vond geen enkele sport leuk (op paardrijden na) en ik vind dat ik op een leeftijd ben gekomen dat ik in “shape” moet blijven. Het is er eerder helaas nooit van gekomen. Inmiddels trainen mijn kinderen ook in de teens les, en de jongste staat al te trappelen om mee te mogen doen aan de kids les.

Hoe vaak in de week train je? En wat voor lessen doe je dan?
Ik train 3x in de week. 2x in de groepslessen (challenge en wod meestal) en 1x in de week doe ik Personal Training. Liefst ga ik 5 x per week maar dat haal ik niet met werk en mijn gezin.

Zou je CrossBox1107 aanbevelen aan vrienden en familie? En waarom?
Zekers, dat doe ik op dit moment ook heel veel. Voornamelijk vind ik dat er naar je als persoon wordt gekeken en alles op maat gemaakt wordt voor je. Het is super afwisselend, geen training is hetzelfde. Er trainen leuke mensen en de sfeer is altijd goed. Het werkt motiverend en ik ga altijd weer met plezier naar de box. Je moet het gewoon een keer ervaren!

Wat zou je mee willen geven aan nieuwe leden?
Verschillende lessen doen. Ervaren wat je leuk vind en bij je past. De eerste weken doorkomen, want je krijgt zeker spierpijn. Het gaat vanzelf.. Iedereen vind dit leuk, daar ben ik van overtuigd. Geef aan wat je zelf nodig hebt. Als je het zelf aangeeft dan kom je verder. Jan en Richard zorgen dat iedereen gemotiveerd wordt op zijn/ haar niveau

Als je een workout zou mogen geven aan Jan en Richard wat zou je ze dan laten doen?
21-15-9 herhalingen
Kcal airbike
Devil presses 30kg
Wallballs 15kg
Timecap 15 min

Bedankt Floor voor de mooie woorden!

Share this post