Testimonial Bas Roeberding

Waarom ben je gestart bij CrossBox1107?
Ik heb altijd al gesport, maar door corona en een ongeluk kon dat niet meer. Toen heb ik gesproken met Daisy en die raadde mij aan om een keer mee te komen. Zelf ben ik niet van de sportschool, en ik was op zoek naar iets waar persoonlijke aandacht heel belangrijk is. Hier kan ik Ik deed al heel lang aan sporten. Onder andere Kickboxen en voetballen. Maar ik wilde altijd al iets in de fitness doen maar dan niet in een doorsnee sportschool. Ik was op zoek naar iets waarmee ik echt iets kon bereiken, en wat mij uiteindelijk ook echt een voldaan gevoel zou geven. Zo ben ik gaan zoeken naar een CrossBox in de buurt en kwam ik uit bij CrossBox1107. En nou zit er ondertussen al iets meer dan 2 jaar.

Hoe vaak in de week train je? En wat voor lessen doe je dan?
Ik kom 2x in dIk train op dit moment minimaal 2x in de week. Maar probeer zoveel als mogelijk aan de 3-4x in de week te komen. Dan doe ik graag de WOD, Fundamentals, Olympic Weightlifing en Gymnastics. Ik doe graag de technieklessen om steeds beter te worden.

Zou je CrossBox1107 aanbevelen aan vrienden en familie? En waarom?
Jazeker, als iemand echt intensief wil gaan sporten en aan zijn lichaam en conditie wil gaan werken dan zou ik het zeker aanraden. Ik denk dat je in de Box echt iets in korte tijd kan opbouwen.

Wat zou je mee willen geven aan nieuwe leden?
– Train op het begin echt veel op techniek en focus niet te veel op snelheid en gewicht. Ik merk zelf dat daar echt het verschil in ligt.
– Aan Crossfit doen betekent dat er ook heel veel technieken bij komen kijken. Zorg dat je die onder de knie krijgt in de technieklessen en pas ze daarna toe in wods.
– Denk niet te veel na, je moet het gewoon doen.
– Sommige trainingen zijn zwaar, maar denk altijd: je wordt er beter van.
– Er is altijd een gezellige sfeer in de box. Iedereen kan het goed met elkaar vinden en pusht elkaar naar een hoger niveau. Zeker tijdens wedstrijddagen!

Als je een workout zou mogen geven aan Jan en Richard wat zou je ze dan laten doen?
100 sandbag cleans (50kg)
100 chest to bar pull ups
100 hand release push ups
Timecap 25min

Share this post