Super bij Jan Rooster Personal Training

10 weken geleden was de dag dat mijn knop drastische om gegooid moest worden en dan heb ik het natuurlijk over mijn gewicht. Ik wist wel dat ik te zwaar was want als persoon merk je dat maar ik wou het niet inzien. Mensen om je heen willen je niet neerhalen en zeggen bijna allemaal: jij afvallen je ziet er toch super uit ! Maar vaak achter je rug zeggen ze wat anders. Dus er moest wat veranderen maar wat ? Tot ik in contact kwam met Louella Hendriks ik ging met haar mee sporten bij fitland maar dit hield ik niet lang vol. Louella vertelde mij dat ik contact moest zoeken met Jan Rooster dat heb ik ook gedaan en ben begonnen met de afvalrace dit hield in 3 keer in de week trainen 1x alleen onder begeleiding van Jan en 2x met de hele groep. Ook kreeg ik een voedingsschema. Ik ben nu al 10 weken gestopt met snoep koek en chips en energieblikjes en frisdranken. De bedoeling was om mijn levensstijl om te gooien. In het begin had ik het zwaar want wat haatte ik sporten! Maar ik ging Door en hield me aan alles waar ik me aan moest houden. De eerste 5 weken zaten erop en het resultaat mocht er zeker wezen! En het mooiste van alles wat vond ik sporten ineens leuk, ik herken mezelf niet meer ik ben totaal veranderd ook het snoepen kan ik prima laten. En oké ik heb wel een paar keer een zwak moment gehad dat ik een paar dropjes pakte of een stukje chocola. Maar tot mijn verbazing had ik daarna een schuldgevoel en was het duidelijk voor mij ik en mijn lichaam hebben het niet meer nodig! Ze zeggen altijd de knop moet om. En ik heb heel vaak gedacht dat mijn knop om was. Maar geloof me nu is die echt om! Ik ben zelfs vanplan om na mijn 10 weken Door te gaan tot ik blij ben met Hoe ik eruit zie. Ik wil via deze weg jan bedanken voor de geweldige coaching en trainingen ik wil louella Hendriks en Noor Linders bedanken voor de leuke en vooral afwisselende trainingen. En onze groep wat een kanjers wat ben ik om jullie gaan geven! Jullie zijn toppers nina nine Sas van der Meij Danielle de Greef gevi Helen Roukens en cindy ook mijn lieve familie en vrienden wat een steun zijn jullie. Bedankt op naar een super gezonde leefstijl het is het allemaal waard! De laatste weging gehad ben de afgelopen 5 weken 4.5 kilo kwijt 2.6% vet is kwijt en vet in kg 4.34 spieren 1.2% erbij en spieren in kg -0.03 dus totaal in 10 weken 12.0 kg kwijt 4.6 % vet kwijt 9.57 kg aan vet kwijt spieren 1.9% en spieren in kg -1.02 super blij

Share this post