Vacatures

Crossbox / Groepsles instructeur (ZZP)

Functieomschrijving
Heb jij affiniteit met sport en gezondheid? Ben jij een echte doorzetter en haal je plezier uit het motiveren van mensen? Ben je vriendelijk en gedreven? Ga je graag aan de slag in een sportieve omgeving, waarin je mensen helpt met het behalen van hun persoonlijke doelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en ervaren crossbox / groepsles instructeur met een certificaat voor het geven van de lessen of ertoe bereid deze te behalen. Daarnaast ben je positief ingesteld, communicatief sterk, vriendelijk en dienstverlenend. Je bent representatief en draagt zorg voor een nette trainingsomgeving. Je bent het aanspreekpunt voor de leden en begeleidt en coacht hen tijdens de lessen en in het behalen van hun persoonlijke doelen.

Je bent bereid om in de avonduren, weekenden en tijdens feestdagen te werken. In samenwerking met de clubmanager bereid je de lessen voor. Uiteraard is er ruimte voor een persoonlijke twist. Met jouw energie maak je van iedere les een killer work-out en drijf je de leden tot het uiterste!

Wat wordt er van je verwacht?

  • Ervaring in lesgeven en het voorbereiden van de lessen
  • In het bezit van een certificaat om les te mogen geven (of bereid te behalen)
  • Klantvriendelijk, enthousiast, communicatief sterk, flexibel en representatief
  • Werken in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen is geen probleem

Interesse?
Stuur dan je CV met een korte motivatie naar janrooster.pt@gmail.com t.a.v. Jan Rooster.