Pieter en Marlous

Met heel veel trots wil ik onderstaand bericht graag met jullie delen. Ik werd daar echt even stil van. Zo’n prachtige resultaten en zo’n mooi compliment. Daar kom ik iedere ochtend met heel veel plezier mijn bed voor uit. Pieter & Marlous jullie zijn echt kanjers! Keihard gewerkt en ware doorzetters! Daar mag iedereen terecht trots op zijn. En ook in 2019 knallen we lekker door. Dankjulliewel! 

Marlous en Pieter aan het woord:
Precies een jaar geleden samen met Pieter Klijs gestart aan onze afvalrace. Fit en gezond worden was het doel. Inmiddels zijn we een jaar verder en samen 55 kg lichter en vol nieuwe energie en we willen nooit meer terug.

Dit allemaal dankzij Jan Rooster. Zonder zijn professionele begeleiding was dit absoluut niet gelukt!! Jan is echt een super personal trainer. Samen sporten is leuk en verslavend geworden. Dat hadden we nooit gedacht. Het was hard werken en zeker ook afzien maar Jan wist ons enorm gemotiveerd te houden. Eerlijk, duidelijk en straight (en soms ook streng). Precies wat wij nodig hadden. Jan onwijs bedankt voor de reis die je met ons hebt gemaakt!! Op naar een nieuw (sportief) jaar. Wij zijn nog lang niet klaar!  

Share this post