Eefke da Costa

Met trots mogen we een mooi stukje tekst van Eefke da Costa delen. Door haar persoonlijke inzet en positieve mindset zit ze lekker in haar vel. Wij zijn blij haar hierin te mogen en kunnen ondersteunen. Eefke je bent een kanjer! 💪 Wij wensen jou nog een hele mooie zwangerschap toe 🤰

Eefke schrijft:
“Na mijn eerste zwangerschap twee jaar geleden heeft het sporten bij Jan, destijds personal training en Challenge, mij geholpen om snel weer op krachten te komen. Het heerlijke flexibele inschrijven voor zowel Challenge als WOD heeft mij erg geholpen ook in de hectische baby-, dreumes- en peutertijd het sporten te kunnen volhouden.
Nu wij in hele blijde verwachting zijn van onze tweede, ben ik dan ook vastbesloten om zo lang en verantwoord mogelijk lekker door te sporten. Doordat de Challenge en WOD lessen erg ingericht zijn op persoonlijke doelen, en kleinschalig opgezet zijn, voel ik me, inmiddels 18 weken zwanger, nog steeds erg op mijn plek.
Sporten tijdens deze zwangerschap betekent voor mij dat ik me energieker, fitter en beter in mijn vel voel dan de vorige zwangerschap. Dat gaat niet zomaar: Door de fijne, persoonlijke begeleiding van Jan en zijn collega’s leer ik precies wat ik beter wel en niet kan doen in elke fase van mijn zwangerschap.”

Share this post