Wie ben ik ?

Mijn naam is Jan Rooster. Mensen kennen mij als een sportieve en gedreven persoon met een grote passie voor gezondheid en bewegen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen leefstijl positief aangepast door regelmatig te sporten in combinatie met gezonde voeding. Daar voel ik me fit en energiek door. Als Personal Trainer en CrossBox Coach gun ik iedereen dat gevoel!

Challenge Jan Rooster

Mijn achtergrond

Om de juiste kwalificaties te behalen voor een goede en doelgerichte begeleiding heb ik de volgende opleidingen gevolgd: LAPT Red Label, CrossFit Level 1, Crossbox, CrossFit Gymnastics, Gedragscoaching, Sportvoeding, Zwanger & Fit, CIOS, Fitness Instructor A en Kettlebell Overload.
Ik zal voortdurend blijven investeren in mijn kennis en kunde, waardoor jij altijd het beste van mij mag verwachten!

WAT IS CROSSBOX?

Crossbox is een kracht- en conditioneel trainingsprogramma met als doel een zo breed mogelijke prikkel op ’t lichaam te creëren. Crossbox streeft er naar de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam te trainen (cardiovasculair, vermogen, weerstand/uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid).

WORKOUT OF THE DAY

Elke Crossbox WOD (Workout Of the Day) is anders. Door gevarieerd te trainen (verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit)  is je workout nooit hetzelfde.